Un lavado de cara a Alicante (II)

Siguiendo con la costumbre, aquí os dejo dos fotos de Alicante.

Una, la primera, limpia de grúas, antenas, cables aéreos, con las fachadas repintadas, tejados de teja, muros medianeros enlucidos, etc. Ojo que a algunos vecinos de Santa Cruz y del Barrio les he hecho reformas en casa. Y ojo también que toda la parte de Urbanova y el Cabo de Santa Pola me la he inventado un poquito porque las grúas no dejan ver nada.

La segunda, Alicante en estado natural.

 

¿Cuál os gusta más?

Mañana, los maceteros de Santa Cruz. Todo un espectáculo.


Bookmark and Share

Anuncios

13 comentarios en “Un lavado de cara a Alicante (II)

 1. Una maravilla, ojalá pudiera hacerse todo tan fácil, ¡hala ya no me meto con tus ruinas!. A mi me passa lo mateix que tu: no tombaria mai el Gran Sol, perquè és l’únic soporte que pot tindre el mural de la Rambla (el del carrer Bilbao, és una altra història).
  I ara una historieta de l’awelet: a l’edifici que hi ha a l’esquerra, (s. Rafel i Navilis), estava l’escola del barri a la que vaig anar fins els 9 anys i baix la Peña Santacrucina. Aunque parezca increíble, hace 3 meses, me encontré en el autobús ¡a la maestra que me daba clases de parvulito! y se acordaba de mí. La palmera forma parte de un jardincito, que juraría que era un solar lleno de escombros hace 40 años…

 2. Elkiko, l’avatar el vaig fer en la pàgina de la peli de Los Simpson o a la pàgina de Burger King, no me’n recorde. Envies una foto teua i et fa l’avatar de Los Simpson.

  Sobre la mestra, això serà que estàs fet un xaval! 😀

  Juanjo, la palmera por lo que dice elkiko es de verdad y tiene pinta de ser de verdad, que la he visto de cerca con el Photoshop! ;D Me estoy dejando la vista!

 3. Bueno, jo em referia a l’avatar geomètric (si,, ja sé que sona un poc extrany, però les coses geomètriques m’agraden).
  Respecte a la palmera-antena, crec que Juanjo es referix a la de FGV, molta gent ha protestat i a mi no em disgusta ¿millor una antena convencional?, pues no sé jo…Això em porta al cap els postes de les senyals de tràfic que fins un parell d’anys eren de color acer galvanitzat i se confonien a l’asfalt, només que es veien les senyals (què és lo que importa), ara vas per qualsevol carrel i lo que veus és un bosc de palitroques blaus. Horrible. Les bones ocurrències del nostre alcalde.

 4. Ah, doncs els avatars geomètrics venen de sèrie, diria jo.

  Jo també crec que és millor idea una antena en forma de palmera que una antena antena. Potser a Juanjo el que li disgusta -i ho compartisc- és que s’amaguen antenes. Juanjo?

  I pel blau, la meua xicota sempre diu que no enten la mania alacantina de pintar-ho tot de blau i de blanc. A més, és que és un blau lleig, massa pastelós.

  A lo millor, sent com és que l’alcalde és del PP… igual és per això la mania del blau. Si fem una successió lògica, queda molt perquè estiga tot pintat de roig…

 5. Buf, no afean ni nada las antenas, cables, gruas y demás…
  Yo especialmente le tengo manía a esos cables negros tan gruesos que te estropean una fachada, o la vista de una calle.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s